Dzhikhad Yunusov slaat Leonardo Limberger knock-out tijdens ACA 117. Gehouden in de WOW Arena in Krasnaya Polyana op 12 februari 2021.
Volledig scherm
Dzhikhad Yunusov slaat Leonardo Limberger knock-out tijdens ACA 117. Gehouden in de WOW Arena in Krasnaya Polyana op 12 februari 2021. © Screenshot

Waanzinnig: Russische MMA-vechter vloert tegenstander met elleboog

VIDEODzhikhad Yunusov heeft eindelijk een legitieme knock-out op zijn palmares. Het heeft hem meer dan twintig gevechten gekost, maar de fans zijn het erover eens dat dit het wachten meer dan waard was. Tijdens het ACA 117-evenement gisteren in de WOW Arena in Krasnaya Polyana verraste de Rus vriend en vijand met een bloedstollende knock-out-overwinning op de Braziliaan Leonardo Limberger.

 1. Aangehouden uitdager van Rico Verhoeven krijgt klap op klap buiten de ring
  PREMIUM
  Jamal Ben Saddik

  Aangehou­den uitdager van Rico Verhoeven krijgt klap op klap buiten de ring

  Kickbokser Jamal Ben Saddik (30), één van de aangehouden personen in de grootschalige ‘Operatie Sky’, had de nieuwe wereldkampioen zwaargewicht kunnen zijn. Een blessure liet een rechtstreeks titelgevecht met Rico Verhoeven klappen. Profiel van een kickbokser die van heel ver moest komen en nu nadrukkelijk in het vizier van justitie is, in de nasleep van het platleggen van cryptodienst Sky.
 1. PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden
  Play

  PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie