Tyson Fury verslaat Derek Chisora voor de derde keer in wereldtitelgevecht: ‘Wat een strijder’

Tyson Fury (34) blijft de beste bokser ter wereld in het zwaargewicht bij de WBC. Hij versloeg Derek Chisora (38) in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. De ongeslagen reeks van The Gypsy King breidt zich daarmee uit tot 34 gevechten.

 1. Glory schorst Ben Saddik gedurende onderzoek, kickbokser zet bond onder druk met dreigement

  Glory schorst Ben Saddik gedurende onderzoek, kickbokser zet bond onder druk met dreigement

  Glory heeft zwaargewicht Jamal Ben Saddik (32) geschorst. Dat heeft volgens de organisatie te maken met ‘een onderzoek naar een overtreding van onze regels’. In afwachting van de resultaten van een juryproces komt de Belgische Marokkaan niet in actie. Gisteren zette Ben Saddik via Instagram de kickboksorganisatie onder druk. ,,Als ik voor juli niet vecht, beloof ik dat ik met pensioen ga.”
 2. Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory
  met Video

  Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory

  Bij de maandelijkse In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, schoof ditmaal Thom Harinck (79) aan. Hij wordt wel gezien als de ‘Godfather’ van de vechtsport in ons land. Samen met presentator en vechtsportverslaggever Tim Reedijk en vaste gast en oud-kickbokskampioen Remy Bonjasky bespreken zij de door Harinck geïntroduceerde vechtstijl chakuriki, de K1-tijden en de actualiteit bij Glory.
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?