Uitdager Mike Tyson (Links), veegt het gezicht van zwaargewicht kampioen Lennox Lewis schoon na hun gevecht op 8 juni 2002 in The Pyramid in Memphis, TN.
Volledig scherm
Uitdager Mike Tyson (Links), veegt het gezicht van zwaargewicht kampioen Lennox Lewis schoon na hun gevecht op 8 juni 2002 in The Pyramid in Memphis, TN. © EPA

Mike Tyson: ‘In september tegen oud-rivaal Lennox Lewis de ring in’

Nu een confrontatie met Evander Holyfield van tafel is, zegt Mike Tyson klaar te zijn voor een nieuwe herkansing tegen een oude rivaal. In een recent interview met TMZ werd Tyson gevraagd wat zijn volgende stap in de bokswereld zal. Iron Mike verklaarde dat er in het najaar een gevecht met Lennox Lewis op stapel staat.

  1. Glory kondigt veiligheidsmaatregelen aan na rellen door ‘goed georganiseerde Poolse hooligans’
    PREMIUM

    Glory kondigt veilig­heids­maat­re­ge­len aan na rellen door ‘goed georgani­seer­de Poolse hooligans’

    Na een vooralsnog dramatisch jaar wil kickboksorganisatie Glory zich herpakken met twee nieuwe evenementen én een scherpere organisatie rondom ‘fight nights’. Met aangescherpte veiligheidsmaatregelen hoopt Glory-ceo Scott Rudmann dat zijn organisatie weer gestaag de weg omhoog kan inzetten, na de rellen bij Glory 80 die door de organisatie worden toegeschreven aan Poolse hooligans.