Jake Paul in tranen na zijn overwinning op Ben Askren
Volledig scherm
Jake Paul in tranen na zijn overwinning op Ben Askren © Screenshot

Jake Paul barst na razendsnelle knock-out in tranen uit

VideoJake Paul zette afgelopen nacht de volgende stap in zijn bokscarrière met een razendsnelle knock-out op voormalig MMA-wereldkampioen Ben Askren. Het gevecht tussen Paul en Askren vond plaats tijdens het Thriller Fight Club-evenement in het Amerikaanse Atlanta. Paul droeg de zege op aan zijn tien dagen geleden overleden bodyguard. Hij barstte daarna hevig geëmotioneerd in tranen uit.

 1. Het laatste kunstje van de ongeneeslijk zieke kickbokser Robbie Hageman: ‘Hij is een stuk ouder, ik zit onder de chemo: het moet wel eerlijk blijven’
  PREMIUM

  Het laatste kunstje van de ongenees­lijk zieke kickbokser Robbie Hageman: ‘Hij is een stuk ouder, ik zit onder de chemo: het moet wel eerlijk blijven’

  Hij zit nog midden in zijn chemotherapie, maar op 20 mei gaat Robbie Hageman (31) toch echt weer de ring in. Het wordt het laatste kunstje van de ongeneeslijk zieke kickbokser, die vooral óók voor zijn leven blijft vechten: in het najaar trekt hij naar Amerika om zijn leven op te rekken. ,,Ik wil de bruiloft van mijn dochtertje nog mee maken.”
  Nuenen, Eindhoven
 2. Plazibat deelt vast tikkie uit aan Verhoeven: ‘Rico is nog druk met vakantie, of films maken, of zingen, of karaoke’
  PREMIUM

  Plazibat deelt vast tikkie uit aan Verhoeven: ‘Rico is nog druk met vakantie, of films maken, of zingen, of karaoke’

  Glory-zwaargewichten Antonio Plazibat (29) en Tariq Osaro (27) vechten op 17 juni voor de interim-titel in hun divisie én een titelgevecht met kampioen Rico Verhoeven in het najaar, als ‘The King of Kickboxing’ weer hersteld is van zijn knieblessure. De twee teamgenoten zien elkaar niet tot het gevecht, al maakten ze vandaag op een in het Kroatische Zagreb belegde persconferentie een uitzondering.