Badr Hari en Rico Verhoeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Badr Hari en Rico Verhoeven. © Brunopress

Groot gebrek aan nieuwe Rico’s en Badr’s: ‘Moet meer geïnvesteerd worden aan onderkant’

Badr Hari (36) aast op de wereldtitel en kickboksorganisatie Glory legde Alistair Overeem (41) vast voor de zwaargewichtdivisie. Maar zorgen zijn er over de opvolging van de gevestigde orde, met Rico Verhoeven aan de top. ,,In andere gewichtsklassen gaat dat wel goed.”

 1. Controversiële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststukje: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’
  PREMIUM

  Controver­siële Tyson Fury komt van ver en is klaar voor laatste kunststuk­je: ‘Ik kon niet slapen met het licht uit’

  Tyson Fury (33) verdedigt zaterdag zijn WBC-zwaargewicht titel tegen Dillian Whyte, Maar dat hij vandaag de ongenaakbare koning van de zwaargewichten is, is een klein wonder. Na zijn eerste wereldtitel belandde de Brit in een zware depressie en dacht aan zelfmoord door zich te pletter te rijden met zijn Ferrari. Hij herpakte zich, maar blijft wel op zoek naar geluk. ,,Al het geld in de wereld, roem en glorie, betekent niets als je niet gelukkig bent.”
 2. Badr Hari is er na ‘grote verandering’ klaar voor: ‘Hij gaf me de kracht om mezelf echt weer terug te vinden’
  Play
  Gevecht op 4 september

  Badr Hari is er na ‘grote verande­ring’ klaar voor: ‘Hij gaf me de kracht om mezelf echt weer terug te vinden’

  Aan stoppen denkt hij niet, ondanks zijn magere resultaten van de afgelopen jaren. Met een nieuw team om zich heen is de hoop van Badr Hari (36) springlevend om zich weer met de absolute top van de zwaargewichten bij Glory te kunnen meten. Te beginnen op zaterdag 4 september, tegen Arkadiusz Wrzosek uit Polen die zijn bewondering voor Hari niet onder stoelen of banken steekt.