Tyson Fury raakt Deontay Wilder tijdens hun zwaargewicht-gevecht voor Wilder's WBC en Fury's lineaire zwaargewicht titel op 22 februari 2020 in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.
Volledig scherm
Tyson Fury raakt Deontay Wilder tijdens hun zwaargewicht-gevecht voor Wilder's WBC en Fury's lineaire zwaargewicht titel op 22 februari 2020 in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. © AFP

Fury dreigt Wilder knock-out te slaan, gevecht met Joshua definitief van de baan

VideoTyson Fury tekende gisteren zijn contract om voor de derde keer tegen Deontay Wilder de ring in te gaan. Na de ondertekening deed Fury de voorspelling dat hij in de eerste ronde de voormalige WBC-zwaargewicht kampioen Wilder al knock-out zal slaan.

  1. Podcast met Bonjasky | De Plazibat en Ben Saddik-soap en Jarno Errens in de UFC

    Podcast met Bonjasky | De Plazibat en Ben Sad­dik-soap en Jarno Errens in de UFC

    De opname van de nieuwste In de Ring was op de dag dat bekend werd dat trainingsmaatjes en topzwaargewichten Antonio Plazibat en Jamal Ben Saddik een onderling Glory-gevecht hebben geweigerd. Dat was voldoende voer voor AD’s vechtsportgezicht Remy Bonjasky en verslaggever Tim Reedijk om de voors en tegens af te wegen, met de argumenten die Glory's matchmaker Robbie Timmers en Mike Passenier (trainer Plazibat en Ben Saddik) opvoeren.