AFP
Volledig scherm
© AFP

Bokslegende Pacquiao (42) na ruim twee jaar terug de ring in

De Filipijnse bokslegende Manny Pacquiao keert na ruim twee jaar afwezigheid terug in de ring. De 42-jarige Pacquiao neemt het op 21 augustus in Las Vegas op tegen de 11 jaar jongere Amerikaan Errol Spence, de wereldkampioen van de IBF en WBC in het weltergewicht. Spence heeft zijn 27 partijen als profbokser allemaal gewonnen, waarvan 21 met een knock-out.

 1. Tyson Fury gaat na meedogenloze knock-out op uitzinnig Wembley ongeslagen met bokspensioen
  Whyte verslagen

  Tyson Fury gaat na meedogenlo­ze knock-out op uitzinnig Wembley ongeslagen met bokspensi­oen

  Tyson Fury heeft op de heilige grond van Wembley zijn wereldtitel bij de zwaargewichten verdedigd. De even populaire als knotsgekke kampioen bond ook Dillian Whyte aan zijn zegekar en gaat - als we The Gypsy King zelf moeten geloven - ongeslagen met bokspensioen. In de zesde ronde was het voorbij na een meedogenloze uppercut. ,,En nu is het klaar", zei Fury. ,,Dat heb ik mijn vrouw beloofd.”
 2. De kortetermijngevolgen van de Glory-rellen: ‘Je hebt als organisatie een vergaande zorgplicht’
  PREMIUM

  De korteter­mijn­ge­vol­gen van de Glo­ry-rel­len: ‘Je hebt als organisa­tie een vergaande zorgplicht’

  Glory heeft een rookgordijn opgetrokken in afwachting van de uitkomsten van het onderzoek dat de kickboksorganisatie samen met de lokale autoriteiten uitvoert naar aanleiding van de rellen bij Glory 80, afgelopen weekend in het Belgische Hasselt. Sportadvocaat Nick Poggenklaas neemt de situatie onder de sportjuridische loep. ,,Het kan zo zijn dat een volgend evenement aan zwaardere eisen moet voldoen.”