Badr Hari.
Volledig scherm
PREMIUM
Badr Hari. © Pro Shots / Mischa Keemink

Badr Hari is plots ontzettend kwetsbaar: moet hij de eer aan zichzelf houden?

De periode van droogte blijft maar aanhouden voor Badr Hari (36). Tijd voor zijn pensioen, roepen velen. Maar daarmee zou, met zijn populariteit en manier van vechten, een sieraad verloren gaan voor Glory. Zijn trainer Said El Badaoui zet de deur alvast wagenwijd open voor een vervolg van Hari's loopbaan.

 1. Vechterspensioen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’
  Glory 78 in Ahoy

  Vechters­pen­si­oen dreigt voor Badr Hari na bizarre knock-out: ‘Grootste drama ooit’

  Ook tegen de relatief onbekende Arkadiusz Wrzosek uit Polen is het Badr Hari niet gelukt om te winnen in de zwaargewichtdivisie van Glory. Ondanks een groot overwicht in het grootste gedeelte van het gevecht was één moment genoeg voor de Pool. Met een headkick kreeg hij Hari neer. Dat roept zonder meer vragen op over de toekomst van de 36-jarige Hari, die al jaren droog staat bij Glory.
 2. Bredase vechtsporttopper De Ridder straalt in nieuwe sportschool: ‘Het draagt veel bij aan de ontwikkeling als mens’
  PREMIUM

  Bredase vechtsport­top­per De Ridder straalt in nieuwe sport­school: ‘Het draagt veel bij aan de ontwikke­ling als mens’

  ‘Heb je er een beetje zin in, maatje?’ Op die manier begroet Reinier de Ridder (31) met een boks een jongetje van pak ‘m beet zes jaar. Het jongetje en ook De Ridder stralen van oor tot oor. De Bredase vechtsporter zette de deuren van zijn nieuwbakken sportschool ‘Combat Brothers’ aan de Tramsingel in Breda afgelopen zaterdag wagenwijd open. Voor (heel) jong en oud.