Volledig scherm
Berging van het voertuig. © Foto Persbureau Midden Brabant

Zwaar ongeluk met drie gewonden op N261 bij Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Op de N261 tussen Tilburg en Waalwijk heeft ter hoogte van Kaatsheuvel een zwaar ongeval plaatsgevonden rond 15.00 uur. Daarbij zijn drie mensen gewond geraakt, van wie er zeker twee ernstig. De weg was uren dicht en ging rond 23.00 pas weer open. 

Een tankwagen raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste daarna op een pijlwagen. Hij kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een maaitractor, die in de berm werkzaamheden aan het uitvoeren was.

Bij het incident zijn volgens de politie drie gewonden gevallen. Het gaat om de vrachtwagenchauffeur, de bestuurder van de tractor en iemand die op het moment van de botsing op een plankje aan de tractor stond. Die laatste zat enige tijd bekneld en is, net als de chauffeur van de tractor, zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Volgens de ANWB is de gehele weg afgesloten. 

Volledig scherm
Het bergen van de voertuigen. © Foto Persbureau Midden Brabant
Volledig scherm
Zwaar ongeval bij Kaatsheuvel © Foto Persbureau Midden Brabant
Volledig scherm
Zwaar ongeval bij Kaatsheuvel © Foto Persbureau Midden Brabant
Volledig scherm
Zwaar ongeval bij Kaatsheuvel © Foto Persbureau Midden Brabant
  1. Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk
    video

    Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk

    Een vrachtwagen die vastzit onder het beruchte viaduct in Waalwijk. Een auto die spontaan in brand vliegt op een drukke rotonde in Breda. Een persoon die uit het koude water wordt gered in Geertruidenberg. Deze beelden staan gebrand op het netvlies van de brandweerlieden die dagelijks met spoed uitrukken. Voor wie altijd al een keer heeft willen meegaan met ze, kan dat doen in deze eerste aflevering van de vlog van Brandweer Midden- en West-Brabant.