Rabia, Marco en de nieuwe eigenaren: Isa Ahadi en Sadjad Ahmadi. Ze kwamen zelf jaren geleden als alleenstaande minderjarige asielzoekers bij Sarban te werken.
Volledig scherm
Rabia, Marco en de nieuwe eigenaren: Isa Ahadi en Sadjad Ahmadi. Ze kwamen zelf jaren geleden als alleenstaande minderjarige asielzoekers bij Sarban te werken. © Jan van Eijndhoven

Zijderoute ligt in Tilburg, familie Alizadah opent na Sarban nu Silk Road: ‘De smaken die wij onderweg proefden’

Do 17 sept: Van deegpasteitjes uit de 'Sovjethoek', Kaeng Kari Kai (curry) tot het rijstgerecht plov uit Oezbekistan. De horecafamilie Alizadah rijgt met Silk Road een nieuwe zaak aan de parelketting. De smaken van de zijderoute staan centraal in het restaurant waar vluchtelingen ook op de eigen benen leren staan.

  1. Een contactverbod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’
    PREMIUM

    Een contactver­bod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’

    TILBURG - Ze kunnen niet met en eigenlijk ook niet zonder elkaar leven. Want ook al heeft de ex-vriendin met succes een contactverbod afgedwongen voor de 43-jarige C.D., ze belt hem zelf op. ,,Ik heb haar verhuisd, ik heb daar geschilderd, ik heb daar drie dagen in huis gezeten", zegt de verdachte tegen de politierechter. En dat was allemaal nadat D. al vast had gezeten voor het bedreigen van zijn ex. ,,Zij stalkt mij ook.”