‘Imposter Syndrome’ (2020) van Kara Walker. Na Basel en Frankfurt is de tentoonstelling ‘A Black Hole is Everything a Star Longs to Be’ nu in Tilburg bij De Pont museum te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Imposter Syndrome’ (2020) van Kara Walker. Na Basel en Frankfurt is de tentoonstelling ‘A Black Hole is Everything a Star Longs to Be’ nu in Tilburg bij De Pont museum te zien. © Glenstone Museum, Potomac, Maryland

Zet je schrap want hier is Kara Walker, Nederlandse primeur voor De Pont in Tilburg

TILBURG - Neem als je vanaf zaterdag 19 februari naar De Pont gaat een paar stevige schoenen mee om in te staan, want je kunt ze goed gebruiken als je het privé-archief van de Amerikaanse Kara Walker gaat bekijken. Barstensvol seks, geweld en onderdrukking. Heftige kost die je niet alleen dichter bij haar brengt, maar ook bij jezelf.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.