Wobbe Nieborg staat de media te woord (links) en een ontroerde Jellie Bakker in 2019 op de Tilburgse kermis. De muizenstad moest sluiten na ophef op Twitter over het filmpje van dierenrechtenactiviste Karen Soeters.
Volledig scherm
PREMIUM
Wobbe Nieborg staat de media te woord (links) en een ontroerde Jellie Bakker in 2019 op de Tilburgse kermis. De muizenstad moest sluiten na ophef op Twitter over het filmpje van dierenrechtenactiviste Karen Soeters. © Jan van Eijndhoven

Wobbe moest na protest afscheid nemen van zijn muizenpaleis: hij mist het kermisleven iedere dag

TILBURG - Wobbe en Jellie missen het kermisleven nog elke dag. Na een Twitterfilmpje van een dierenrechtenactiviste kwam er een abrupt eind aan het muizenpaleis van de twee kermisexploitanten. ‘Dit komt nooit meer terug', schreven Wobbe en Jellie op de kassa in Tilburg. Hoe gaat het nu met het Friese kermiskoppel?

  1. Tas met seksspeeltjes en duizenden euro’s contant: ‘We waren gewoon op vakantie’
    PREMIUM

    Tas met seksspeel­tjes en duizenden euro’s contant: ‘We waren gewoon op vakantie’

    KAATSHEUVEL - Condooms, olie, lingerie, een zweepje, een schriftje met bedragen en duizenden euro’s aan contant geld. De politie houdt twee Colombiaanse vrouwen aan als ze al deze spullen zien in het chalet van vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel. Onterecht, zo laten ze de politierechter in Breda weten. Ze waren gewoon op vakantie. ,,Nederland is een mooi land. Ik heb altijd de natuur willen zien hier.”