Het fietspad langs het Wilhelminakanaal in Oirschot richting Best, waar de schennispleger meerdere malen zijn geslachtsdeel liet zien aan vrouwelijke wandelaars.
Volledig scherm
Het fietspad langs het Wilhelminakanaal in Oirschot richting Best, waar de schennispleger meerdere malen zijn geslachtsdeel liet zien aan vrouwelijke wandelaars. © Google Street View

Wielrenner laat meerdere keren zijn geslachtsdeel zien langs kanaal in Oirschot

OIRSCHOT - Een wielrenner heeft meerdere keren zijn geslachtsdeel laten zien aan vrouwelijke wandelaars in Oirschot, meldt de politie. De man fietste bij deze incidenten langs het Wilhelminakanaal in de richting van Best. De politie heeft inmiddels al meerdere meldingen ontvangen.

  1. Een duw en een trap na, maar Mustafa weet dat zijn vriendin hem weer belt. ‘Hier is een mug een olifant geworden’
    PREMIUM

    Een duw en een trap na, maar Mustafa weet dat zijn vriendin hem weer belt. ‘Hier is een mug een olifant geworden’

    TILBURG/BREDA - Voor Albert Heijn XL in Tilburg staat een stel met een kinderwagen. Als zij wegloopt, gaat hij achter haar aan en duwt haar uit het niets tegen haar rug. Als ze op de grond valt, geeft hij nog een trap na. Op de camerabeelden is niet goed te zien waar die geschoeide voet terecht komt. Niks aan de hand, vindt verdachte Mustafa A.. ,,Hier is een mug een olifant geworden. Ik weet dat het weer goed komt met ons", beweert hij voor de politierechter in Breda.