Het fietspad langs het Wilhelminakanaal in Oirschot richting Best, waar de schennispleger meerdere malen zijn geslachtsdeel liet zien aan vrouwelijke wandelaars.
Volledig scherm
Het fietspad langs het Wilhelminakanaal in Oirschot richting Best, waar de schennispleger meerdere malen zijn geslachtsdeel liet zien aan vrouwelijke wandelaars. © Google Street View

Wielrenner laat meerdere keren zijn geslachtsdeel zien langs kanaal in Oirschot

OIRSCHOT - Een wielrenner heeft meerdere keren zijn geslachtsdeel laten zien aan vrouwelijke wandelaars in Oirschot, meldt de politie. De man fietste bij deze incidenten langs het Wilhelminakanaal in de richting van Best. De politie heeft inmiddels al meerdere meldingen ontvangen.

  1. Raad van State gooit plan voor bouw 35 patio’s in Reeshofweide in Tilburg in de prullenbak

    Raad van State gooit plan voor bouw 35 patio’s in Reeshofwei­de in Tilburg in de prullenbak

    DEN HAAG/TILBURG - De gemeente Tilburg is weer terug bij af met het bestemmingsplan Reeshofweide voor de bouw van 35 patio’s. De Raad van State gooide het woensdag in de prullenbak. Een troost voor Tilburg is dat de uitspraak van de hoogste bestuursrechter de bouw van 35 patiobungalows bij het Wilhelminakanaal niet blokkeert. Er was al een vergunning voor verleend die niet meer is aan te vechten.