Het voormalige kazerneterrein. De gebouwen linksonder worden omgebouwd voor de tijdelijke huisvesting van statushouders.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige kazerneterrein. De gebouwen linksonder worden omgebouwd voor de tijdelijke huisvesting van statushouders. © Pix4Profs / Joris Buijs

Weinig animo voor Tilburgse bijeenkomst over opvang statushouders

TILBURG - Leven er in de omgeving van de Koning Willem II-kazerne grote zorgen over de aanstaande opvang van statushouders op dat terrein? Aan de opkomst van buurtbewoners tijdens de eerste van twee informatieavonden was het niet te zien. Het aantal mensen dat zich liet zien en horen was op vijf handen te tellen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?