Minister  Gerd Leers (midden) reikt in 2012 zijn Azerbeidzjaanse collega Ibragimov de hand na de onthulling van het Mamedovmonument aan de Van Rijckevorsellaan in Oisterwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Gerd Leers (midden) reikt in 2012 zijn Azerbeidzjaanse collega Ibragimov de hand na de onthulling van het Mamedovmonument aan de Van Rijckevorsellaan in Oisterwijk. © MarieTherese Kierkels / PVE

VVD Oisterwijk tegen burgemeester: ‘Hijs niet meer de vlag van Azerbeidzjan’

OISTERWIJK - Burgemeester Hans Janssen moet niet langer de vlag van Azerbeidzjan bij het gemeentekantoor van Oisterwijk hijsen en de oliestaat geen felicitaties meer overbrengen. Dat vindt de VVD in Oisterwijk. Ook PRO vindt dat er samen met het college nog eens kritisch naar de banden met Azerbeidzjan moet worden gekeken. 

  1. Tilburgse zanger Patrick Dano is succesvol zonder door te breken: ‘Ik ben nog steeds een blijvertje’
    PREMIUM
    SERIE: VOLKSZANGERS

    Tilburgse zanger Patrick Dano is succesvol zonder door te breken: ‘Ik ben nog steeds een blijvertje’

    TILBURG - Het is een merkwaardig schemergebied waarin de Tilburgse zanger Patrick Dano (45) zich ophoudt. Je zou de status van Dano, in het dagelijkse leven Patrick Huijbregts geheten, het best kunnen omschrijven als succesvol zonder door te breken. ,,Ik ben nooit aan het zoeken geweest naar de top. Ik wilde gewoon leuke liedjes brengen. Je kunt wel ’n hit scoren, maar dat moet je dan ook telkens weer kunnen overtreffen, die druk wil ik niet.”