De vrachtwagen geladen met gevaarlijke stoffen kreeg woensdagochtend pech op de A58 bij Tilburg-Reeshof
Volledig scherm
De vrachtwagen geladen met gevaarlijke stoffen kreeg woensdagochtend pech op de A58 bij Tilburg-Reeshof © Weginspecteur Ivo (Twitter)

Vrachtwagen geladen met gevaarlijke stoffen met pech op A58 bij Tilburg-Reeshof, flinke file en vertraging

TILBURG - Een vrachtwagen geladen met gevaarlijke stoffen zorgde woensdagochtend voor flinke file en vertraging op de A58 bij Tilburg-Reeshof. De rechterrijstrook richting Breda was urenlang dicht. 

  1. VVD gooit de knuppel gelijk in het hoenderhok: ‘HOI Werkt wil helemaal niet samenwerken’

    VVD gooit de knuppel gelijk in het hoenderhok: ‘HOI Werkt wil helemaal niet samenwer­ken’

    HILVARENBEEK - ,,Voor ons is het duidelijk. HOI Werkt wil de macht in de gemeenteraad, in het college van B en W en dus ook in de commissies. Ze willen helemaal niet samenwerken.” Aan het woord is Ronald Blok, VVD-fractievoorzitter in Hilvarenbeek. Hij trok vorige week alle kandidaten terug voor het voorzitterschap van de verschillende politieke commissies. Is hiermee de toon gezet voor de komende vier jaar?
  2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.