Het interieur van de ‘kappersboot’ gaat volledig op de schop. ,,Met een knipoog naar de jaren 70 en 80, een zaak waar je jeugdherinneringen ophaalt”, zegt de nieuwe eigenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het interieur van de ‘kappersboot’ gaat volledig op de schop. ,,Met een knipoog naar de jaren 70 en 80, een zaak waar je jeugdherinneringen ophaalt”, zegt de nieuwe eigenaar. © Beeld Werkt

Voormalige kappersboot Piushaven wordt de nieuwe horecazaak van RAK- en Hooked-baas Giel van Schaaijk

TILBURG - Bijzondere wisseling van de wacht aan de Piushaven. De voormalige kappersboot - nu horecazaak Boot 013 - komt in handen van Giel van Schaaijk, bekend als eigenaar van RAK en Hooked. ,,We gaan flink verbouwen.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”