Volledig scherm
De verwarde vrouw ontregelde tijdelijk het treinverkeer in Tilburg. © Toby de Kort De Kort Media

Verwarde vrouw op het spoor ontregelt treinverkeer in Tilburg

TILBURG - Een verwarde vrouw heeft maandag aan het begin van de middag het treinverkeer ontregeld. Ze stapte van het perron op het spoor, waar ze voor een aankomende trein ging staan of liggen. De trein kon op tijd stoppen, maar door de inzet van hulpdiensten konden er korte tijd geen treinen rijden. 

Het slachtoffer is niet onder de trein terechtgekomen omdat het voertuig op tijd kon remmen. Ze is volgens de politie niet gewond geraakt. De vrouw is onder behandeling van de hulpdiensten.

Het perron is een kwartier afgezet geweest, maar werd daarna weer vrijgegeven. Het treinverkeer wordt inmiddels weer hervat.

  1. Eerste namen voor festival Roadburn: twee curatoren, drie compositie-opdrachten

    Eerste namen voor festival Roadburn: twee curatoren, drie compositie-opdrachten

    TILBURG - De eerste namen voor Roadburn 2020 zijn bekend. Het internationale muziekfestival bij 013 en de Spoorzone is van 16 tot en met 19 april. Deze keer gaan niet één, maar twee curatoren aan het werk: singer-songwriter Emma Ruth Rundle en producer James Kent, beter bekend onder zijn artiestennaam Perturbator. De laatste maakt ook een speciaal gecomponeerd muziekstuk voor Roadburn, samen met Johannes Persson (Cult of Luna).