Arnoud Derks moet afwachten of er misschien een zonnepark of een bedrijventerrein achter zijn huis en restaurant De 2 Bourgondiërs komt. ,,Het is kiezen tussen twee kwaden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Arnoud Derks moet afwachten of er misschien een zonnepark of een bedrijventerrein achter zijn huis en restaurant De 2 Bourgondiërs komt. ,,Het is kiezen tussen twee kwaden.” © Pix4Profs / Jan Stads

‘Veld vol spiegels of een blokkendoos’ is allebei een schrikbeeld voor restaurant De 2 Bourgondiërs

HILVARENBEEK - Komt er nu een zonnepark of een bedrijventerrein aan de Tilburgseweg vlak achter restaurant De 2 Bourgondiërs in Hilvarenbeek? Er is veel onduidelijk over het gebied. Voor restauranthouder Arnoud Derks zijn alle twee de opties in elk geval een schrikbeeld. ,,Een veld vol spiegels of een blokkendoos: het is kiezen tussen twee kwaden voor ons.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.