De grootscheepse verbouwing van de Hall of Fame. Al jaren zaten de jongeren in de oude (en inmiddels monumentale) NS-hal uit 1868 die zo rot als een mispel was, zo lekten de daken bij ieder buitje.
Volledig scherm
PREMIUM
De grootscheepse verbouwing van de Hall of Fame. Al jaren zaten de jongeren in de oude (en inmiddels monumentale) NS-hal uit 1868 die zo rot als een mispel was, zo lekten de daken bij ieder buitje. © Jan van Eijndhoven

Van houtzwam en onwrikbare rails tot corona: verbouwing Hall of Fame valt 2,4 ton hoger uit

TILBURG - Onaangename verrassingen onder de grond, materiaalschaarste en houtzwam. Door tegenvallers is de veelomvattende verbouwing van de Tilburgse Hall of Fame hoger uitgevallen. Zo’n 2,4 ton extra is er nodig.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?