Een tweede havenarm in plaats van residentie Piushaven? ,,Gaandeweg ben ik ervan overtuigd dat het een goed gebouw is, dat het bouwkundig prima in orde is”, zegt wethouder Berend de Vries.
Volledig scherm
PREMIUM
Een tweede havenarm in plaats van residentie Piushaven? ,,Gaandeweg ben ik ervan overtuigd dat het een goed gebouw is, dat het bouwkundig prima in orde is”, zegt wethouder Berend de Vries. © Jan van Eijndhoven

Toekomst Piushaven: harde noten, mooie dromen

Piushaven-serieZa 19 sept: Er zijn nog harde noten te kraken en mooie dromen te vervolmaken. Aan de Piushaven gebeurt in de toekomst nog genoeg. Of te veel? ,,Die tijd van experimenteren is niet helemaal voorbij, maar we moeten wel op zoek naar een nieuwe balans.”

  1. Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

    Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

    TILBURG - De Tilburgse Bryan Vreijsen heeft zeven jaar na het overlijden van zijn vader een bijzondere brief ontvangen. Afkomstig van een vrouw, bij wie zijn vader jaren geleden als klusser hielp tijdens een verhuizing. Ze moest hem nog geld betalen, maar vanwege zijn snelle overlijden door asbestkanker is dat er nooit van gekomen. En dus krijgt zoon Bryan het nu alsnog. Niet alleen de Tilburger is geëmotioneerd door die boodschap, ook op social media wordt er met veel lof gereageerd op de sympathieke actie.