,, Wonen mag er niet, maar er kwam al iemand die er een muziekschool van wil maken. We hadden kijkers die iets met antiek wilden doen, er aan auto’s sleutelen of er een museum van maken”, zegt makelaar Bram van der Wielen.
Volledig scherm
PREMIUM
,, Wonen mag er niet, maar er kwam al iemand die er een muziekschool van wil maken. We hadden kijkers die iets met antiek wilden doen, er aan auto’s sleutelen of er een museum van maken”, zegt makelaar Bram van der Wielen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Tilburgse molen te koop: ‘Je kunt maar iets in je achtertuin hebben staan’

TILBURG - Wie in de achtertuin van de te koop staande woning aan het Rosmolenplein stapt, staat plotsklaps in de schaduw van een molen. Op een paar meter van de achterdeur prijkt een gigantische molenromp, één van de twee laatsten in de stad. ‘Te koop’, staat er op.

  1. Op klaarlichte dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtoffer’
    PREMIUM

    Op klaarlich­te dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtof­fer’

    TILBURG/BREDA - Pas in de avond komt het personeel van stadscafé De Spaarbank erachter dat de kluis is gestolen. Op een klaarlichte dag in juni is iemand daarmee naar buiten gelopen. Dat die uiteindelijk in de auto van Petru B. in Rotterdam ligt, komt omdat de verdachte die heeft gevonden. ,,Ik ben vals beschuldigd, ik ben hier het slachtoffer”, vertelt B. tegen de politierechter in Breda.