Geen bier in de buik, maar café Le Chlochard op de borst. Zo kon je in Tilburg de horeca steunen.
Volledig scherm
PREMIUM
Geen bier in de buik, maar café Le Chlochard op de borst. Zo kon je in Tilburg de horeca steunen. © Jim van Roosmalen

Tilburgse kroegen-kledinglijn haalt bijna 100.000 euro op voor de horeca: ‘Voelbare liefde voor de stad’

TILBURG - De Tilburgse kledinglijn WeAr Tilburg die in leven werd geroepen om de kroegen van de stad te steunen heeft bijna 100.000 euro opgehaald voor de horeca. ,,Duizenden Tilburgers lopen nu in een shirt of hoodie van hun favoriete horecazaak rond”, zegt Ben Smit. 

 1. Met andere horeca, park én Stadsforum voor de deur wil ‘best verstopte gebouw van Tilburg’ zich in de kijker spelen: ‘Deze kans moeten we grijpen’
  PREMIUM

  Met andere horeca, park én Stadsforum voor de deur wil ‘best verstopte gebouw van Tilburg’ zich in de kijker spelen: ‘Deze kans moeten we grijpen’

  TILBURG - Ze zitten met de locaties heel dicht opeen en vormen daardoor een sterk kunstbolwerk: de schouwburg, concertzaal, Fontys Hogeschool voor de Kunsten én Factorium. ,,Dit hebben ze in Breda niet, Den Bosch niet, Eindhoven niet. We hebben het in Tilburg wél, maar niemand kan het zien”, zegt Loek Sijbers van Factorium. En daar moet verregaande verandering in komen.
 2. Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek
  Update

  Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek

  TILBURG - Bij meerdere incidenten na de wedstrijd tussen Willem II en FC Utrecht zijn zondagmiddag twee supporters gewond geraakt. Dat meldt de politie. Na het duel werden in het Koning Willem II-stadion voorwerpen over en weer gegooid tussen thuissupporters en fans in het uitvak. Ook werd een supporter van de Tilburgse club geslagen en geschopt op het veld, is te zien op filmbeelden. De politie en Willem II doen onderzoek naar de incidenten.