Volledig scherm
Drukkerij Gianotten © Collectie Drukkerij Gianotten

Tilburgse drukkerij Gianotten bestaat 100 jaar

TILBURG -  Gianotten Printed Media bestaat maandag 19 augustus op de kop af honderd jaar. Op die dag in 1919 begon Hendricus Gianotten,  afstammeling van een Italiaanse voerman, een kleine drukkerij boven zijn keuken. Oorspronkelijk zat het familiebedrijf aan de Besterd in Tilburg, maar sinds 1922 is het gevestigd aan de Bredaseweg. Inmiddels zijn er vijftig medewerkers in dienst en is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste zelfstandige offset drukkerij van Zuid-Nederland. 

 Gianotten Printed Media produceert verschillende soorten drukwerk. Van brochures en catalogi tot tijdschriften, boeken en promotiemateriaal. 

Toekomst

Na 42 jaar werkzaam te zijn geweest, waarvan een aantal jaren als directeur, verlaat Dré Stevens het bedrijf. Ron Boer heeft het stokje van hem overgenomen en gat het transformeren naar een flexibele organisatie die klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. 

Op 12 september is bij Gianotten een open dag voor klanten, leveranciers en zakenrelaties. 

  1. Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluidsoverlast
    video

    Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluids­over­last

    HILVARENBEEK - Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht vallen, maar op Twitter regende het ook dit weekeinde: klachten. Voor de tweede dag ervoeren mensen zaterdag overlast van Decibel outdoor, een driedaags hardcorefestival, dat plaatsvindt op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Volgens een woordvoerster van de gemeente staat de teller na twee dagen op 74 officiële klachten.