Volledig scherm
PREMIUM
Joost van Roosmalen (rechts), Jeroen Wassing (links) en Wouter Weststrate (achtergrond) overleggen met elkaar over de fotoshoot. © Beeld Werkt

Tilburgse bedrijven delen hun spullen: heftruck of fotoshoot, het is snel te vinden bij de buurman

TILBURG - Voor je bedrijf iets nodig dat je maar zelden gebruikt? Ondernemers op de Tilburgse bedrijventerreinen vinden het vlot in de buurt. Dankzij het online-deelplatform Parksharing.

Over ruim een week staat er een uitgebreide fotosessie voor zijn producten gepland. Maar nu al komt Jeroen Wassing van drankengroothandel JQ's de eerste spullen, in dit geval flessen sterke drank, afleveren bij Boefkik van Joost van Roosmalen en Wouter Weststrate. Het is tenslotte maar een halve minuut rijden naar de foto-foodstudio van Boefkik. De bedoeling is dat daar packshots (productfoto's) worden gemaakt van de collectie zelfgemaakte drank van Wassing.

  1. 'Tao van de T’. Stadsdichter Anton Dautzenberg wil kunstklimaat in Tilburg opschudden

    'Tao van de T’. Stadsdich­ter Anton Dautzen­berg wil kunstkli­maat in Tilburg opschudden

    TILBURG- Bij zijn aantreden als stadsdichter van Tilburg heeft A.H.J. (Anton) Dautzenberg zijn plannen uit de doeken gedaan. Dat deed hij bij boekenmarkt Boeken rond het Paleis. De kapstok is ‘de Tao van de T'. Die letter is het beeldmerk van de stad. ,,Het is een zoektocht die niet alleen moet leiden tot spannende gedichten, tot discussie, maar ook tot een manifest waarmee ik het Tilburgs literatuur- en kunstklimaat wil vernieuwen en verbeteren.”