Volledig scherm
3 kilo wiet aangetroffen in kofferbak van Tilburger © Bundespolizei

Tilburger (34) met drie kilo wiet in auto opgepakt in Duitsland

TILBURG / MÖNCHENGLADBACH - Een 34-jarige Tilburger is begin deze maand bij het Duitse Mönchengladbach van de snelweg geplukt met drie kilo wiet in zijn kofferbak. Dat meldt de Duitse politie.

De man werd op de snelweg A 61 staande gehouden voor een voertuigcontrole. Omdat er een flinke wietgeur uit het voertuig kwam en de bestuurder erg zenuwachtig oogde, werd de auto verder gecontroleerd.

In de kofferbak lag in een reistas met in totaal drie kilo wiet erin. Volgens de politie heeft de drugs een straatwaarde van 30.000 euro.

De man zit voorlopig vast.

  1. Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout trokken veel bekijks vanmiddag vroeg. Ze zijn twee van de honderd ambassadeurs van de RedHead Days die dit weekeinde in Tilburg rondlopen. Ze waren als een van de eersten vanochtend op het Pieter Vreedeplein bij de start van de Readhead days kinderspelen. Zo mogen ze met afbeeldingen van beroemde roodharigen op de foto. Moeder Martine wil dat haar kinderen het gevoel krijgen dat ze bijzonder zijn, daarom gaf ze ze op als ambassadeur.