Voorlopige impressie - nog heel pril - van de nieuwe Heuvel maar dan groen en rustiger. Het echte ontwerp komt er voor de zomer van 2021, na overleg met de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorlopige impressie - nog heel pril - van de nieuwe Heuvel maar dan groen en rustiger. Het echte ontwerp komt er voor de zomer van 2021, na overleg met de stad. © Goudappel Coffeng

Tilburg komt met ingrijpend verkeersplan: rust op Heuvel, Ringbaan-West naar 30 kilometerweg

TILBURG - Het Tilburgse gemeentebestuur heeft grootse plannen voor belangrijke verkeersaders door de stad. De cityring moet van 50 naar 30 per uur, evenals - op termijn - de Ringbaan-West, die van vier naar twee banen gaat. De Heuvel moet rustig en groen worden.

 1. Tilburger vast voor gewelddadig verkrachten van drie vrouwen

  Tilburger vast voor geweldda­dig verkrach­ten van drie vrouwen

  BREDA\TILBURG- De 22-jarige Alper E. uit Tilburg zit in de gevangenis omdat hij verdacht wordt van gewelddadige verkrachtingen van drie vrouwen, waaronder een voormalige partner van hem. De man is onlangs opgepakt en moest deze week voor het eerst voor de rechtbank in Breda verschijnen. Hij liet de eer aan zijn advocaat en bleef zelf in zijn cel. De man zou van maart tot en met juni 2019 drie vrouwen hebben mishandeld en verkracht.
 1. Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'
  Play

  Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'

 2. Leonardo heeft 9 miljoen likes op zijn filmpjes van zandkastelen: 'Soms geloof ik het zelf niet'
  Play

  Leonardo heeft 9 miljoen likes op zijn filmpjes van zandkaste­len: 'Soms geloof ik het zelf niet'