In wijkcentrum Het Kruispunt staat een tafel waaraan bewoners een interactief bakje koffie kunnen drinken. Het project is van kunstenaarscollectief Tilburg Cowboys.
Volledig scherm
In wijkcentrum Het Kruispunt staat een tafel waaraan bewoners een interactief bakje koffie kunnen drinken. Het project is van kunstenaarscollectief Tilburg Cowboys. © Hein Eikenaar/BD

Tilburg Cowboys schenken 'koffie Tinder’ in de Kruidenbuurt

TILBURG - Het nieuwste initiatief van kunstenaarscollectief Tilburg Cowboys huist in wijkcentrum Het Kruispunt: een interactieve koffietafel. Die is bedoeld om het gesprek tussen bewoners op gang te brengen. Vrijdagmiddag werd de ‘Koppen van de Kleuren- en Kruidenbuurt’ onthuld. 

  1. Weterings blikt vooruit en betuigt alvast spijt aan inwoners Tilburg: ‘Wat er gebeurd is raakt me’
    video

    Weterings blikt vooruit en betuigt alvast spijt aan inwoners Tilburg: ‘Wat er gebeurd is raakt me’

    TILBURG - ,,Naar de inwoners van Tilburg toe zal ik mijn spijt betuigen als daar om gevraagd wordt.” Dat zegt de Tilburgse burgemeester Theo Weterings zondag in Buitenhof (NPO1) als reactie op het uit de hand gelopen voetbalfeestje met 800 Willem II-supporters. Volgens hem was er daarom ‘geen enkele ruimte meer’ voor een feestje op de Heuvel als de club had gewonnen tegen FC Emmen.