Mathias Hilgers wordt door Burgemeester Theo Weterings welkom geheten als 225.000e inwoner van Tilburg. Vader Axel (met op zijn arm dochter Amelie), moeder Manon en dochter Sophie poseren mee voor de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Hilgers wordt door Burgemeester Theo Weterings welkom geheten als 225.000e inwoner van Tilburg. Vader Axel (met op zijn arm dochter Amelie), moeder Manon en dochter Sophie poseren mee voor de foto. © Pix4Profs / Joris Buijs

Tilburg bereikt mijlpaal van 225.000 inwoners: ‘Mathias, geboren op de 13e is al een echte Kruik’

VideoTILBURG - De 225.000e inwoner van Tilburg is een supertevreden menneke  dat Mathias Hilgers heet. Geboren op 13 februari en dinsdag onthaald met het Tilburgse volkslied en de felicitaties van burgemeester Theo Weterings.

  1. Willem II heeft defensieve zorgen, Robbemond en Hornkamp kijken uit naar kolkend gekkenhuis: ‘Het gaat hier ontploffen’
    PREMIUM

    Willem II heeft defensieve zorgen, Robbemond en Hornkamp kijken uit naar kolkend gekkenhuis: ‘Het gaat hier ontploffen’

    Het lijkt erop dat Willem II het in de play-offwedstrijd tegen VVV-Venlo moet doen zonder Wessel Dammers. Voor meerdere van zijn defensieve collega's wordt het een race tegen de klok, maar hun meespelen is zeker nog niet uitgesloten. Ondertussen kijken trainer Reinier Robbemond en spits Jizz Hornkamp uit naar de ‘do or die-wedstrijd’ in een kolkend stadion.
    Tilburg