De auto van het slachtoffer sloeg over de kop.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van het slachtoffer sloeg over de kop. © Jack Brekelmans

Taakstraf voor veroorzaker ongeval Tilburgse leukemie-patiënte

TILBURG/RIJEN - Als gevolg van een ernstig verkeersongeval kon een 29-jarige leukemie-patiënte in het laatste jaar van haar leven niet meer voor haar zoontje (4) zorgen. Dat had ze nog zo graag gewild. De veroorzaker, dronken en zonder rijbewijs, is veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, 3 maanden voorwaardelijk en 6 maanden rijontzegging.

 1. Kaatsheuvelnaar die vrouw vijf keer stak hoort 36 maanden cel tegen zich eisen
  PREMIUM

  Kaatsheu­vel­naar die vrouw vijf keer stak hoort 36 maanden cel tegen zich eisen

  KAATSHEUVEL/BREDA - ,,Ik heb tijdens mijn huwelijk alles gedaan om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik heb alles gedaan wat je wilde zodat er geen ruzie zou ontstaan tijdens ons huwelijk.’' En toch ontstond er zo’n ruzie dat Sami G. uit Kaatsheuvel uiteindelijk besloot zijn vrouw, die wilde scheiden, neer te steken. Tegen G. is vrijdag bij de rechtbank in Breda 36 maanden cel geëist, waarvan 6 voorwaardelijk.
 2. Tilburgs slachtoffer verkeersongeluk had leukemie: ‘In haar laatste levensjaar kon ze geen mama zijn’
  PREMIUM

  Tilburgs slachtof­fer verkeerson­ge­luk had leukemie: ‘In haar laatste levensjaar kon ze geen mama zijn’

  Breda\Tilburg - ,,Mijn zieke vrouw kon in haar laatste levensjaar niet de moeder zijn die ze wilde zijn”, zegt de weduwnaar van een jonge Tilburgse. In een emotioneel betoog richtte hij zich tot de dronken automobilist zonder rijbewijs die vorig jaar een ernstig verkeersongeluk veroorzaakte. Het slachtoffer leed aan leukemie, maar hoopte nog even mama te kunnen zijn voor haar 4-jarig zoontje.