Volledig scherm
PREMIUM
Sticker Tilburg Spoorzone © Joost Goutziers

Stickers in Tilburg. Guerrillamarketing is promotie voor dance

stickersTILBURG - Danceparty’s, dj’s en festivals profileren zich met stickers in de stad. Dat doet ook; ‘This is our house’, een site over dancemuziek die wordt gemaakt in Tilburg.

Deze sticker toont een equalizer, grafische geluidsfrequenties in de vorm van een huis. ‘This Is Our House’ staat erop te lezen en de term ‘house’ verwijst deze keer naar de populaire muziekstroming. Niet voor niets plakt de sticker op een zwarte regenpijp bij Club Smederij in de Spoorzone. In die zaal zijn hippe dancefeesten en goed bezochte clubavonden. Daar komt het jonge publiek dat ‘This Is Our House’ wil bereiken en dat alles wil weten over elektronische muziek.

  1. Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout trokken veel bekijks vanmiddag vroeg. Ze zijn twee van de honderd ambassadeurs van de RedHead Days die dit weekeinde in Tilburg rondlopen. Ze waren als een van de eersten vanochtend op het Pieter Vreedeplein bij de start van de Readhead days kinderspelen. Zo mogen ze met afbeeldingen van beroemde roodharigen op de foto. Moeder Martine wil dat haar kinderen het gevoel krijgen dat ze bijzonder zijn, daarom gaf ze ze op als ambassadeur.