De woning in de Karel Doormanstraat in Rijen waar de schietpartij plaatsvond wordt bewaakt door agenten.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning in de Karel Doormanstraat in Rijen waar de schietpartij plaatsvond wordt bewaakt door agenten. © MaRicMedia/Jeroen Stuve

Schietpartij Rijen: een Oosterhouter (32) aangehouden, andere verdachte nog voortvluchtig

RIJEN - Een man die wordt verdacht betrokken te zijn bij de schietpartij in de Karel Doormanstraat in Rijen is opgepakt. Een andere verdachte is nog voortvluchtig. 

 1. ‘Een vleugje Dirk Kuijt’ bij de spitsen van opfleurend Willem II: ‘Niet altijd leuk, maar dát is de norm’
  PREMIUM

  ‘Een vleugje Dirk Kuijt’ bij de spitsen van opfleurend Willem II: ‘Niet altijd leuk, maar dát is de norm’

  Het kan verkeren in de voetballerij, en snel ook. In ieder geval op papier. Vorige week zakte Willem II af naar een beschamende tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie en daalde de stemming tot ver onder het nulpunt, nu hebben de Tricolores de derde plek ineens weer in zicht. In het zoveelste ‘aanhaken of afhaken-duel’ van dit seizoen werd hoogvlieger FC Eindhoven overtuigend met 3-0 verslagen.
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?