Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Scheidsrechter bewusteloos geslagen tijdens bekerfinale in zaalvoetbalcompetitie Tilburg universiteit

TILBURG - Een potje zaalvoetbal in de studentensporthal van de Tilburgse universiteit is twee weken geleden volledig uit de hand gelopen. Op die bewuste vrijdag, in de rust van de ‘Grote Beker Finale’ tussen twee zaalvoetbalteams, is de scheidsrechter mishandeld.

Een toeschouwer was het klaarblijkelijk niet eens met het optreden van de arbiter. In de rust verliet hij de tribune, zocht de scheidsrechter op en gaf hem een klap in zijn gezicht. De politie zoekt getuigen.

Update:

De politie laat in een reactie weten dat het onduidelijk is waarom de man de scheidsrechter aanviel. Er zijn tot op heden geen tips binnengekomen. De aangevallen scheidsrechter ervaart nog steeds problemen na het incident. Hij heeft er zowel fysiek als mentaal last van. De politie doet geen uitspraken over de opgelopen verwondingen.

  1. Heftige nacht voor brandweer, maar na elf uur is overlast voorbij in Tilburg: zo werd de brand bestreden
    video

    Heftige nacht voor brandweer, maar na elf uur is overlast voorbij in Tilburg: zo werd de brand bestreden

    TILBURG - Hoe bestreed de brandweer de enorme brand in de vier panden aan het industrieterrein Kraaiven in Tilburg? Pas na elf uur blussen kon de Veiligheidsregio eindelijk melden dat er in de directe omgeving geen overlast meer was. Dankzij hulp van een drone kreeg de brandweer ‘fantastische beelden vanuit de lucht’, die hielpen de hotspots van de vlammenzee te ontdekken en uitbreiding te voorkomen.