Volgens het college moet iedere inwoner van Tilburg straks op kleine loopafstand kunnen beschikken over een deelauto, zoals deze in de Wilgenstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens het college moet iedere inwoner van Tilburg straks op kleine loopafstand kunnen beschikken over een deelauto, zoals deze in de Wilgenstraat. © Erik van Hest / BD

Roep om transferium om auto uit Tilburgse binnenstad te weren krijgt geen gehoor bij college

TILBURG - Om te voorkomen dat de Tilburgse binnenstad de komende jaren vastloopt, moet het college zo snel mogelijk met werkgevers in gesprek over de aanleg van transferia aan de randen van de stad. Daarvoor pleiten LST, Lokaal Tilburg, PvdA en SP. Volgens het college heeft dat nu nog weinig zin.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?