Robert Martens voor de leegstaande kantine van Broekhoven, een ideale locatie voor een nieuwe ontmoetingsplek in wijk, zegt hij.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Martens voor de leegstaande kantine van Broekhoven, een ideale locatie voor een nieuwe ontmoetingsplek in wijk, zegt hij. © Jan van Eijndhoven

Politiek Tilburg enthousiast over plan voor nieuw buurthuis in Broekhoven, ‘Het wordt geen kroeg’

TILBURG - Het initiatief van Tilburger Robert Martens om de leegstaande kantine van KS Broekhoven in gebruik te nemen als buurthuis, is omarmd door het college en de raad. Er wordt door de gemeente een kwartiermaker aangesteld die het plan samen met de initiatiefnemers, buurtbewoners en betrokken organisaties verder gaat uitwerken.

 1. Weer streep door voetpad Kloosterstraat, dus moet het opnieuw op de agenda volgens Pro3

  Weer streep door voetpad Klooster­straat, dus moet het opnieuw op de agenda volgens Pro3

  Loon op Zand - Peter Flohr van Pro3 is boos. Na ruim vijftien jaar ligt er nog steeds geen voetpad langs de Kloosterstraat in Loon op Zand. Hoewel de wethouder van de gemeenteraad vlak voor de zomer opnieuw moest kijken naar de aankoop voor de benodigde grond, is het voetpad verder weg dan ooit. En dus moeten voetgangers kiezen tussen door de modder baggeren of zich op een weg wagen waar auto’s harder rijden dan toegestaan.
 1. Kleine dierentuinen houden het hoofd nog maar net boven water: 'Weet niet of het goed komt'
  Play

  Kleine dierentui­nen houden het hoofd nog maar net boven water: 'Weet niet of het goed komt'

 2. Samenvatting | TOP Oss - Telstar
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | TOP Oss - Telstar

  16:19