Volledig scherm

Poging tot straatroof in Kaatsheuvel: slachtoffer belaagd door twee mannen

KAATSHEUVEL - Een persoon is zondag bijna het slachtoffer geworden van een straatroof in Kaatsheuvel. Twee mannen probeerden geld te stelen van een fietser.

De mannen in een lange, lage, donkere personenauto sneden het slachtoffer af op de Waalwijksebaan in Kaatsheuvel. Een van de mannen stapte uit en wilde geld van het slachtoffer. Het slachtoffer gaf aan niets te hebben, werd vervolgens geslagen door die man en deze dwong hem mee te komen. Het slachtoffer wist uiteindelijk toch te ontsnappen. 

De daders betroffen twee blanke mannen van ongeveer 20 jaar oud met een geschatte lengte van 1.80 meter. Allebei de mannen hadden een slank en sportief postuur. De recherche doet onderzoek.

  1. De band Red Sparowes hield pauze van negen jaar en komt nu naar Roadburn in Tilburg
    VIDEO

    De band Red Sparowes hield pauze van negen jaar en komt nu naar Roadburn in Tilburg

    TILBURG - Na een onderbreking van negen jaar staat post-rockband Red Sparowes weer op het podium. De band uit Los Angeles is volgend jaar te zien op het Tilburgse festival Roadburn. Het festival maakte deze week een aantal nieuwe namen bekend. Zo is Russian Circles te horen in Tilburg, maken Brutus en Torche hun Roadburn debuut en komt Warhorse voor het eerst naar Nederland. Dead Neanderthals viert het 10-jarig bestaan in Tilburg met meerdere shows.