Volledig scherm
PREMIUM
De beoogde planlocatie voor de 28 appartementen ligt achter Huize Rustoord, tussen het restaurant en de Dunsedijk, tegen de golfbanen van golfclub Midden-Brabant. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

Plan voor 28 appartementen op Landgoed de Utrecht bij Esbeek nieuw leven ingeblazen

ESBEEK - Het Eindhovense vastgoedbedrijf CRA heeft bij de gemeente Hilvarenbeek een vergunning aangevraagd voor de bouw van vier woonblokken met 28 appartementen op Landgoed de Utrecht. Daarmee lijkt de initiatiefnemer een bijna twintig jaar oud plan nieuw leven in te blazen.

Parc de Utrecht, zo luidt de naam van het project. De beoogde planlocatie ligt achter Huize Rustoord, tussen het restaurant en de Dunsedijk, tegen de golfbanen van golfclub Midden-Brabant. Op deze plek wil CRA Vastgoed vier vrijstaande wooncomplexen neerzetten met ieder zeven luxe appartementen. De gebouwen moeten vier verdiepingen hoog worden met een penthouse op de bovenste verdieping. Onder de appartementen komen parkeergarages.

  1. Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout trokken veel bekijks vanmiddag vroeg. Ze zijn twee van de honderd ambassadeurs van de RedHead Days die dit weekeinde in Tilburg rondlopen. Ze waren als een van de eersten vanochtend op het Pieter Vreedeplein bij de start van de Readhead days kinderspelen. Zo mogen ze met afbeeldingen van beroemde roodharigen op de foto. Moeder Martine wil dat haar kinderen het gevoel krijgen dat ze bijzonder zijn, daarom gaf ze ze op als ambassadeur.