Volledig scherm
Eerste ongeluk op de A58 van Eindhoven naar Tilburg. © Rijkswaterstaat op Twitter.

Ongeluk in kijkersfile zorgt voor nieuwe vertraging op de A58, weg weer vrij

UPDATEMOERGESTEL - De A58 van Eindhoven naar Tilburg was nog maar net vrijgegeven, toen de hulpdiensten weer in actie konden komen voor een ongeluk de andere kant op. Daar was sprake van een botsing in de kijkersfile. Inmiddels is de weg weer vrij.

De A58 van Eindhoven naar Tilburg was enige tijd afgesloten vanwege een ongeluk ter hoogte van Moergestel. Rond 18.30 uur liet de ANWB weten dat de betrokken voertuigen geborgen moesten worden, waarna de weg vrijgegeven zou worden. 

Dat laatste gebeurde ook enkele minuten later. De file was nog niet opgelost toen het weer misging, maar deze keer in tegenovergestelde richting.  In de kijkersfile gebeurde een nieuw ongeluk. Daardoor was de linkerrijstrook dicht. De vertraging liep op tot maximaal drie kwartier. Inmiddels is de weg weer vrij en neemt de vertraging af.

  1. Hilvarenbeek haakt niet aan bij samenwerking Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlakken met schilder’
    PREMIUM

    Hilvaren­beek haakt niet aan bij samenwer­king Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlak­ken met schilder’

    HILVARENBEEK - Hilvarenbeek heeft bedankt voor het aanbod om deel te nemen aan een samenwerking met Van Gogh Nationaal Park. Een stuurgroep waarin de provincie, gemeenten en waterschappen zijn vertegenwoordigd, wil een nieuwe status voor het Nationaal Park verwerven, maar Hilvarenbeek heeft laten weten dat de gemeente te weinig binding heeft met de wereldberoemde kunstschilder.