Volledig scherm
Claassen Logistics © Google Streetview

Ondernemersprijs BORT in Tilburg gaat naar Claassen Logistics

TILBURG - Claassen Logistics is dit jaar de winnaar van de BORT Prijs, een prijs voor goed ondernemerschap in Tilburg. De prijs is woensdag uitgereikt door wethouder Berend de Vries. 

De jury koos het sterk groeiende Claassen Logistics uit drie genomineerde bedrijven. Doorslaggevend waren de maatschappelijke betrokkenheid, bevlogenheid en verbondenheid met Tilburg van de ondernemer achter het bedrijf, Florent Claassen. Hij heeft bedrijf uitgebouwd tot een voorbeeldonderneming voor anderen, stelt de jury. 

De twee andere genomineerden waren de ART Group, de enige overgebleven gereedschapsmakerij in de stad, en LAN Handling Technologies, toeleverancier van handling-systemen voor de voedingsindustrie. 

De BORT Prijs wordt jaarlijks toegekend door de federatie van ondernemers BORT. Die bestaat uit netwerkorganisatie voor dienstverleners Top013, Bedrijvenpark Enschot en de Vitaal Verenigingen Het Laar, Kanaalzone, Katsbogten, Kraaiven, Loven, Vossenberg en Vossenberg West II.

  1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

    Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.