In 2013 plakte Dion Schepens de gevel van zijn fietsenzaak af om onder de gemeentelijke reclamebelasting uit te komen. Ter plekke is nu een zorgvoorziening gepland.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2013 plakte Dion Schepens de gevel van zijn fietsenzaak af om onder de gemeentelijke reclamebelasting uit te komen. Ter plekke is nu een zorgvoorziening gepland. © Jeroen de Jong / PVE

Oisterwijk wijst bezwaren tegen zorgpand Care-Inn aan de Kerkstraat af

OISTERWIJK - Op de lange weg naar kortdurende zorg voor Oisterwijk en omgeving zijn Angèle Witlox en Anne-Claire van de Wiel een stap verder gekomen. Het Oisterwijks college heeft bezwaren van omwonenden van de voormalige fietsenwinkel van Dion Schepens aan de Kerkstraat terzijde geschoven.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.