Volledig scherm
PREMIUM
Tilburg, Nina June,vocal-coach van Duncan op de Rockacademie © Dolph Cantrijn

Nina June, zangdocent van Duncan op Rockacademie in Tilburg: ‘Hij blijft dicht bij zichzelf’

VIDEOTILBURG - Nina June is zangeres en gaf op de Rockacademie in Tilburg zangles aan Duncan. ,, Hij heeft een eigen geluid en is zangtechnisch erg goed.”

Nina June was zangcoach van Duncan Laurence op de Rockacademie en volgde van dichtbij hoe de zanger zijn songfestival-hit ‘Arcade’ in Tilburg ontwikkelde. Inmiddels heeft ze met student Flemming al een kandidaat voor het songfestival in 2020 of 2021. Zelf wil ze ook graag.

  1. Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    TILBURG - Jaqueline van Heugten (42) zag zaterdag haar woning uitbranden aan de Antoon Coolenlaan in Tilburg terwijl haar zoon nog op zolder lag te slapen. De 16-jarige jongen kon uiteindelijk door de brandweer van het dak worden gered, maar zijn moeder kreeg onmiddellijk flashbacks naar een dramatische gebeurtenis uit haar jeugd: ,,Ik verloor mijn vader bij een brand toen ik zo jong was als mijn zoon. In paniek stopte ik niet met schreeuwen tot hij het zou horen.”