Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Mysterieuze vraag van politie Tilburg: bent u vanmiddag aangevallen? Meld u op het bureau

TILBURG - Na een incident op de Stappegoorweg in Tilburg heeft de politie maandagmiddag een 18-jarige Tilburger aangehouden. Hij had een mes bij zich. Volgens een getuige probeerde de jongeman een ander te beroven, maar van het slachtoffer ontbreekt nog elk spoor. 

Vandaar dat de politie een ietwat mysterieuze oproep doet op Facebook: ‘Bent u vanmiddag rond 12.30 uur aangevallen, slachtoffer geworden van een poging beroving aan de Stappegoorweg, meldt u zich aan politiebureau Tilburg Centrum’.

Een getuige belde rond 12.30 uur de politie met de mededeling dat er een beroving plaatsvond. Tijdens de zoektocht naar het slachtoffer zagen agenten een auto op een vreemde plek geparkeerd staan. Eén van de inzittenden bleek een mes bij zich te hebben; de 18-jarige tilburger. Hij is opgepakt en het mes is in beslag genomen. 

Of hij ook echt een een poging tot beroving gelinkt kan worden, is nog niet zeker. Vandaar de bijzondere melding op Facebook: dat hangt volgens een politiewoordvoerder voor een groot deel af van het eventuele slachtoffer.