Ze hoopten natuurlijk wel op een ster, toch kwam het onverwacht. Wouter van Laarhoven, chefkok van Alma, ontkurkt de champagne, rechts naast hem partner Malou Hagenaars.  Op dinsdag is er een groot feest. ,,Met het team, want we hebben dit als team voor elkaar gekregen. Dat is het allerbelangrijkste.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ze hoopten natuurlijk wel op een ster, toch kwam het onverwacht. Wouter van Laarhoven, chefkok van Alma, ontkurkt de champagne, rechts naast hem partner Malou Hagenaars. Op dinsdag is er een groot feest. ,,Met het team, want we hebben dit als team voor elkaar gekregen. Dat is het allerbelangrijkste.” © Fotografie Jules van Iperen

Michelinster voor Alma in Oisterwijk én Pikaar in Hilvarenbeek: ‘Zo’n dag als vandaag blijft eeuwig spannend’

HILVARENBEEK/OISTERWIJK - Tijdens de heftige coronaperiode ging restaurant Pikaar in Hilvarenbeek aan de Vrijthof open, sinds vandaag heeft het een Michelinster te pakken. De jonge chef Cas Pikaar (26 jaar) werd al jaren als een ‘belofte voor de toekomst’ gezien. Ook Alma in Oisterwijk heeft een ster gekregen én de ‘Sommelier Award’. De Tilburgse sterrenzaak Monarh mocht zijn ster behouden.