De groep wandelaars vertrokken uit Amsterdam trekken bij de Capelse Veer de Bergsche Maas over om hun tocht naar Tilburg voort te zetten.

Rinus Meijers zet zijn tocht voort richting Tilburg, links van hem Eric Lansu (Eric Rolt) (oprichter van stichting Friesland Beweegt) in de rolstoel.
Volledig scherm
De groep wandelaars vertrokken uit Amsterdam trekken bij de Capelse Veer de Bergsche Maas over om hun tocht naar Tilburg voort te zetten. Rinus Meijers zet zijn tocht voort richting Tilburg, links van hem Eric Lansu (Eric Rolt) (oprichter van stichting Friesland Beweegt) in de rolstoel. © Roel van der Aa

Met passie lopen tientallen wandelaars 125 kilometer van Amsterdam naar Tilburg

TILBURG - Voor de 57e keer werd dit weekend de wandeltocht Amsterdam – Tilburg gehouden. Een paar honderd meter hoefden de wandelaars niet af te leggen, dat deed de pont voor hen.

  1. Omstreden proefschrift over salafisme: hoogleraar en universiteit Tilburg zetten punt achter de zaak
    PREMIUM

    Omstreden proef­schrift over salafisme: hoogleraar en universi­teit Tilburg zetten punt achter de zaak

    TILBURG - Het was een omstreden proefschrift, dat de nodige media-aandacht trok. Maar nu, drie jaar later, lijken hoogleraar Ruben Gowricharn en de Tilburg University een streep te zetten onder de zaak over salafistische clubs in Nederland. Gowricharn ‘erkent de kritiek’ van de universiteit, terwijl de universiteit aangeeft dat er ‘geen sprake is van een schending van de wetenschappelijke integriteit’.