Volledig scherm
De auto eindigde in de sloot © Wijkagenten Reeshof

Mensen willen met BMW de blits maken bij feestje, auto eindigt in de sloot

TILBURG - Een ritje met een gehuurde BMW 440i om de blits te maken bij een feestje is fout afgelopen. De auto eindigde namelijk in een sloot in Tilburg.

De auto slipte in de bocht van de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg met de Huibenvendreef en kwam in de slot terecht. ,,Gelukkig hadden de inzittende naast een gedeukte ego niks", vertellen de wijkagenten van de wijk Reeshof.

  1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

    Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.