Volledig scherm
Ongeluk in Oirschot © Bert Jansen

Man op elektrische fiets knalt achterop stilstaande auto en vernielt achterruit in Oirschot

OIRSCHOT - Een fietser is woensdagavond op de Spoordonkseweg in Oirschot achterop een stilstaande auto geklapt. Het slachtoffer werd in de ambulance nagekeken op zijn verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens een omstander ging het om een harde klap. Daar duidt de schade aan de achterkant van de auto ook op: de complete achterruit is kapot gesprongen. Ook de elektrische fiets raakte flink beschadigd.

Tijdens de aanrijding zat de eigenaar van de auto in zijn voertuig. Hij kwam met de schrik vrij. 

  1. Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    TILBURG - Jaqueline van Heugten (42) zag zaterdag haar woning uitbranden aan de Antoon Coolenlaan in Tilburg terwijl haar zoon nog op zolder lag te slapen. De 16-jarige jongen kon uiteindelijk door de brandweer van het dak worden gered, maar zijn moeder kreeg onmiddellijk flashbacks naar een dramatische gebeurtenis uit haar jeugd: ,,Ik verloor mijn vader bij een brand toen ik zo jong was als mijn zoon. In paniek stopte ik niet met schreeuwen tot hij het zou horen.”