Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Beeld Werkt

Kopstoot in café op Korte Heuvel in Tilburg: 18-jarige vrouw na vluchtpoging aangehouden

TILBURG - Een 18-jarige vrouw uit Tilburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden, nadat zij onder meer een kopstoot had uitgedeeld in een café. Dat gebeurde even voor 2.00 uur op de Korte Heuvel. De vrouw probeerde daarna te vluchten en beledigde de agenten die haar wilden aanhouden.

Dat meldt de politie. Het slachtoffer van de kopstoot, een vrouw, deed direct aangifte van mishandeling. ,,Er was een duidelijk signalement van de verdachte, die weg was gelopen. De agent verspreidde het signalement via zijn portofoon en de medewerker van cameratoezicht wist haar te traceren.”

Vluchten

Een agent die haar wilde aanhouden, zag dat de verdachte een fastfoodrestaurant in ging om via de andere uitgang te vluchten. Na een sprintje lukte het de politiemedewerker om haar aan te houden. ,, Lopend naar de politiebus werd de verdachte steeds vervelender tegen de agent.”

Bij de bus wilde ze de spullen die ze bij zich had niet afgeven. De agenten gebruikten geweld om die af te pakken. In de bus beledigde ze hen en in het arrestantencomplex beledigde ze de agent van het team. ,,Ze mocht de rest van de nacht in de cel afkoelen.”