Kinderen mogen van de gemeente Oisterwijk het klimbos van de Reuselhoeve weer in.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen mogen van de gemeente Oisterwijk het klimbos van de Reuselhoeve weer in. © De Reuselhoeve

Klimbos in Moergestel mag weer open van gemeente: ‘We leven in een bijzondere tijd’

UPDATEMOERGESTEL - De gemeente Oisterwijk lijkt in het klimbos bij de Reuselhoeve in Moergestel een flipperkast te zien. Vrijdag moest het wegens gevaar op coronabesmettingen nog op slot, dinsdag kreeg recreatieondernemer Guus Mulders te horen dat Oisterwijk op dat besluit terugkomt.

 1. Klimbos bij De Reuselhoeve moet ‘plots’ dicht: ‘Dit coronabeleid is wel heel verwarrend’
  PREMIUM

  Klimbos bij De Reuselhoe­ve moet ‘plots’ dicht: ‘Dit coronabe­leid is wel heel verwarrend’

  MOERGESTEL - Het klimbos bij De Reuselhoeve in Moergestel is tijdelijk gesloten op last van de Veiligheidsregio. Volgens haar is de activiteit in strijd met de huidige corona-voorschriften. Eigenaar Guus Mulders is stomverbaasd. ,,Het klimparcours is al een tijd zonder problemen open, en dan plots deze mededeling.” Kanovaren bij de Reuselhoeve kan overigens nog wel. Ook het terras mag gewoon open.
 2. Wethouder opent woonhuis voor dementerenden, paar dagen later moet het dicht van de gemeente. ‘Maar het gaat om het idee’
  PREMIUM

  Wethouder opent woonhuis voor dementeren­den, paar dagen later moet het dicht van de gemeente. ‘Maar het gaat om het idee’

  GOIRLE - Vier dagen nadat wethouder Marijo Immink (PAG, Zorg) het huishouden voor dementerende ouderen aan de Poppelseweg in Goirle opende, moest het op last van de gemeente dicht. Wat haar eigen fractie betreft, PAG, is daarover het laatste woord nog niet gezegd. Of er niet toch een mogelijkheid is om dit initiatief, Vere Domi geheten, open te houden, is een van de vragen die Mark van Oosterwijk heeft ingediend.