Volledig scherm
Hoefstraat Tilburg © Persburo BMS/Jack Brekelmans

Jongens die verdacht worden van gewapende overval op snackbar De Smullerij zijn 15 en 17 jaar oud

TILBURG - De twee verdachten die dinsdagavond cafetaria De Smullerij aan de Hoefstraat overvielen zijn 15 en 17 jaar oud. Ze komen beiden uit Tilburg, meldt de politie. 

Twee overvallers dreigden met een mes, maar zijn daarna snel gevlucht zonder buit. 

Na een korte achtervolging zijn ze op de Willem Knuttelstraat aangehouden. Het duo werd vanaf de snackbar gevolgd in een auto door een familielid van de eigenaar van de snackbar en nog twee andere getuigen. Ze gaven steeds hun positie door aan de politie zodat de jongens tien minuten na de overval werden gearresteerd. 

De 17-jarige werd meteen aangehouden. De 15-jarige klom over een schutting een tuin in. Het perceel werd afgezet zodat hij alsnog snel werd aangehouden. 

Rechercheurs van Forensisch Onderzoek hebben een sporenonderzoek  ingesteld. 

  1. Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluidsoverlast
    video

    Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluids­over­last

    HILVARENBEEK - Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht vallen, maar op Twitter regende het ook dit weekeinde: klachten. Voor de tweede dag ervoeren mensen zaterdag overlast van Decibel outdoor, een driedaags hardcorefestival, dat plaatsvindt op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Volgens een woordvoerster van de gemeente staat de teller na twee dagen op 74 officiële klachten.