,,Natuurlijk maak je zo’n werk het liefst middenin de stad, maar hier kregen we van de opdrachtgever carte blanche. En een gigantische muur”, zegt Kaspar van Leek van Studio Giftig dat de schildering maakte.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Natuurlijk maak je zo’n werk het liefst middenin de stad, maar hier kregen we van de opdrachtgever carte blanche. En een gigantische muur”, zegt Kaspar van Leek van Studio Giftig dat de schildering maakte. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Is de beste muurschildering van de wereld in Tilburg te zien? ‘De nominatie is echt een eer’

MET VIDEOTILBURG - Dat Tilburg lekker bezig is op muurschilderingen-gebied wisten de inwoners al, maar er is ook internationale erkenning. Een gigantisch werk van Studio Giftig aan de Centaurusweg dingt wereldwijd mee naar de titel ‘beste schildering van 2022’. ,,Echt wel een eer”, zegt Kaspar van Leek.

  1. Café Philip heeft razendsnel een nieuwe eigenaar: ‘Ik wil het weer dé club van Tilburg maken’
    PREMIUM

    Café Philip heeft razendsnel een nieuwe eigenaar: ‘Ik wil het weer dé club van Tilburg maken’

    TILBURG - ,,Ik hoop op een jonge en frisse hond vol enthousiasme.” Deze woorden gebruikte eigenaar Paul van Boxtel vorige maand toen hij kenbaar maakte afstand te doen van de populaire nachtclub Café Philip in hartje Tilburg. Deze week al zet een nieuwe ondernemer zijn laatste handtekening en hij heeft goed nieuws voor de cafégangers. Het blijft een uitgaansgelegenheid en gaat snel weer open.
    Tilburg